مقاله

🛠️ نازک کاری خشک دیوار هبلکس | اجرای سریع، بدون ملات و بدون دردسر!

نازک کاری خشک دیوار هبلکس
موضوعنازک کاری به روش خشک در دیوار هبلکس
معرفیترکیب سیستم نازک کاری خشک با بلوک‌های هبلکس برای ساخت دیوارهای سبک و بادوام
اهمیتکاهش زمان اجرا، حذف رطوبت، افزایش دقت و ارتقاء کیفیت سطح نهایی
دیوار هبلکسبلوک‌های سبک و مقاوم از سیلیس، سیمان و دیگر مواد تولید شده در فرایند اتوکلاو
نازک کاری خشکاستفاده از صفحات پیش‌ساخته گچی (کناف) برای پوشش نهایی
مزایاکاهش وزن، ترک‌های سطحی، زمان اجرا و تسهیل دسترسی به تاسیسات
اجزای اصلیبلوک هبلکس، چسب هبلکس، صفحات گچ‌برگ، نبشی کناف، پیچ‌ها
مراحل اجرااجرای دیوار هبلکس، آماده‌سازی سطح، نصب صفحات، درزگیری و پرداخت، پوشش نهایی
نتیجه‌گیریروش کارآمد و هم‌راستا با ساخت‌وساز صنعتی و مورد استفاده در پروژه‌های مسکونی و اداری
تماسگروه ساختمانی بیلدر: 05631086

نازک کاری به روش خشک در دیوار هبلکس | نازک کاری خشک

چکیده

تحولی نوین در نازک کاری دیوارهای سبک: تلفیق سیستم نازک کاری خشک با بلوکهای هبلکس(AAC) ترکیب سیستم نازک کاری خشک با دیوارهای ساخته شده از بلوکهای سبک اتوکالو شده AAC یا هبلکس باعث انجام نازک کاری بدون درد سر و ساخت و ساز با سرعت بسیار بالا شده است.

این روش که برای اولین بار توسط هلدینگ ساختمانی بیلدر معرفی شده است، ارزان ترین دیوار بدون نیاز به خاک گچ ، سیمان و گچ را معرفی می کند که به عنوان روشی مدرن و صنعتی، تحولی قابل توجه در روند نازک کاری داخلی ایجاد کرده است.

در این مقاله به بررسی دقیق و گام به گام اجرای نازک کاری به روش خشک بر روی دیوارهای ساخته شده از بلوک های هبلکس پرداخت شده است .

روشی که ضمن ارتقاء کیفیت سطح نهایی، کاهش زمان اجرا، حذف رطوبت و افزایش دقت اجرایی، مسیر ساخت و سازه های مدرن را هموار تر می سازد.

مقدمه

در سال های اخیر گرایش به استفاده از مصالح سبک و صنعتی در ساخت و ساز سبب ایجاد تحولات گسترده در روش های اجرا و نازک کاری گردیده است .

عملیات نازک کاری یکی از اصلی ترین مراحل در فرایند تکمیل ساختمان ها محسوب می شوند که به طور مستقیم بر دوام ، زیبایی ، عملکرد فیزیکی و مکانیکی تاثیر گذار است.

در روش های سنتی ،استفاده از ملات های گچی یا سیمانی برای پوشش دیوارها متداول بوده اما این شیوه با چالش هایی نظیر ترک خوردگی ، زمان خشک شدن بالا ، افزایش بار مرده و کنترل دشوار ضخامت نهایی همراه است.

در پاسخ به این چالش ها نازک کاری به روش خشک (Drywall System) به عنوان یک راهکار صنعتی ، سریع و قابل کنترل مطرح گردیده است.

از طرفی دیوارهای ساخته شده از بلوک های اتوکلاو شده سبک کاری (AAC) موسوم به هبلکس ، به دلیل مزایای فنی متعدد جایگاه ویژه ای در ساخت و ساز های امروزی پیدا کرده است. ترکیب دیوارچینی با بلوک های هبلکس ونازک کاری خشک ضمن افزایش بینظیر سرعت ساخت، سبب افزایش کیفیت سطح نهایی و کاهش اثرات منفی رطوبتی می گردد.

معرفی دیوار هبلکس ( بلوکAAC)

بلوک های هبلکس از جمله مصالح ساختمانی نوین هستند که بر پایه ترکیب سیلیس، سیمان، گچ ، آهک ، پودر الومینیوم و آب ساخته می شوند که پس از فرایند اتوکلاو به محصولی سبک ، مقاوم و دارای خواص عایق تبدیل می شود. چگالی پایین ، ضریب هدایت حرارتی پایین و مقاومت فشاری بالا در عین سبکی و برش پذیری و نصب آسان از جمله مهمترین ویژگی های این بلوک است که آن را به گزینه ای ایده آل برای ترکیب با سیستم های نازک کاری خشک بدل کرده است.

قیمت بلوک هبلکس

نازک کاری خشک اصول و مزایای اجرا

نازک کاری خشک شامل استفاده از صفحات پیش ساخته گچی ( کناف) به همراه اتصالات مربوط به آن می باشد که بدون نیاز به مالت مرطوب سطحی صاف و آماده جهت روکش نهایی ( رنگ،پوستر، کاغذ دیواری و…) فراهم می آورد.

از جمله مزایای این روش کاهش وزن سازه به واسطه حذف مالت و استفاده از صفحات سبک ، کاهش ترک های سطحی ناشی از انقباض و نشست، تسهیل در دسترسی به تاسیسات پشت دیوار، کاهش زمان اجرا و افزایش بهره وری تیم اجرایی و امکان اجرای دقیق جزئیات معماری می باشد.

مصالح و اجزای اصلی در سیستم نازک کاری به روش خشک در بلوک هبلکس

ترکیب دیوار چینی با بلوک هبلکس و نازک کاری خشک ( کناف ) برای اولین بار توسط گروه ساختمانی بیلدر معرفی گردید. در این روش جهت دیوارچینی بلوک های هبلکس با ضخامت متناسب نوع دیوار ، به همراه چسب هبلکس مورد نیاز می باشدو برای اجرای نازک کاری روی آن صفحات گچ برگ ( کناف) ، نبشی کناف (L25*25*0.42) و پیچ جهت اتصال کناف به دیوارمورد استفاده قرار می گیرد.

نحوه اجرای سیستم نازک کاری خشک در بلوک هبلکس

اجرای دیوار هبلکس:برای استفاده از روش نازک کاری خشک روی بلوک هبلکس در هنگام دیوار چینی بلوک ها،بایستی در هنگام قرار گیری بلوک ها روی یکدیگردر هر50سانت ( یک رج درمیان) از نبشی کناف روی بلوک ها جهت آماده سازی برای اتصال کناف استفاده کرد.

آماده سازی سطح: پس از پایان دیوار چینی، بایستی تراز و شاقول بودن دیوار بررسی شود و در صورت وجود عیوب احتمالی اصالح گردد تا سطح زیر کار گچ برگ کاملا صاف و یکدست باشد.

Drywall روی بلوک هبلکس

Drywall روی بلوک هبلکس

نصب صفحات : صفحات کناف مطابق ابعاد دیوار برش خورده و درکنار یکدیگر قرار می گیرند. این صفحات توسط پیچ به نبشی های ازقبل تعبیه شده در دیوار به فاصله هر 60 سانت اتصال پیدا می کنند.

اجرای کناف روی دیوار هبلکس

اجرای کناف روی دیوار هبلکس

درز گیری و پرداخت: پس از اجرای کامل گچ برگ ها ، درز بین صفحات گچ برگ به وسیله بتونه پوشش داده شده و پرداخت میشود و سطحی کاملا صاف بدون رویت هیچ گونه درزی آماده برای پوشش نهایی حاصل می شود.

پوشش نهایی: نتیجه انجام دقیق مراحل قبل، ایجاد سطحی کامال صاف و یکدست آماده برای پوشش نهایی نظیر رنگ ، پوستر،کاغذ دیواری ، پتینه و … می باشد.

نتیجه گیری

ترکیب دیوار های سبک AAC با سیستم های نازک کاری خشک، راهکار پیشرفته ، موثر و هم راستا با اصول ساخت و ساز صنعتی است. این روش نه تنها موجب ارتقا کیفیت ظاهری و عملکردی سطوح داخلی می گردد بلکه با کاهش زمان اجرا ، حذف رطوبت و وزن اضافی و افزایش قابلیت اجرای دقیق،تاثیر مثبتی بر زمان بندی و هزینه های کلی پروژه دارد.

توصیه می شود در پروژه های مسکونی و اداری بهویژه فضا هایی با نیاز به بهره برداری سریع ، ازاین روش به عنوان جایگزین برای روش های سنتی بهره گرفته شود.

گروه ساختمانی بیلدر ارائه دهنده بلوک های هبلکس در سایز های مختلف به همراه کلیه اتصالات مربوط به آن می باشد.

کارشناسان 05631086 این مجموعه آماده پاسخگویی به سوالات شما در خصوص جزئیات اجرایی دیوار چینی با بلوک هبلکس و استفاده از کناف به عنوان پوشش آن می باشد.

نازک کاری خشک

نازک کاری خشک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *